Les Biblioteques Públiques de Villena ultimen els preparatius per a rebre el Nadal a través dels llibres amb diferents activitats que arriben aquesta setmana dirigides a tota la família.

Les Biblioteques de Villena es vesteixen de Nadal per a donar-li la benvinguda com més els agrada, amb literatura. Per açò conviden a tota la ciutadania a participar en les activitats programades per a aquesta setmana.

Comencen avui dimecres 12 de desembre amb una Hores del Conte per a xiquets i xiquetes a partir de 3 anys amb l’espectacle “Retablillo de titelles i contes” a càrrec de Rodorín. L’horari serà el dimecres 12 de desembre a les 18 hores en la Biblioteca Miguel Hernández i el dijous dia 13, en el mateix horari en la Biblioteca de la Pau.

També arriba el torn del públic adult amb una narració oral titulada “Reguitzell”, a càrrec del propi Rodorín. Serà a partir de les 20 hores en la Biblioteca Miguel Hernández.. Es tracta d’un nombre destinat al públic adult amb ganes de veure i escoltar un espectacle únic.

José Antonio López “Rodorín” és un cuentacuentos i titellaire que utilitza elements propers a l’univers infantil com a llibres, titelles, marionetes o joguets, que d’una forma simbòlica passen a convertir-se en personatges de les històries que transmet. Es tracta d’un narrador amb un ampli recorregut internacional que a més del públic espanyol, ha aconseguit embaladir a la ciutadania de Mèxic, Brasil o Portugal gràcies a la seua soltesa i desimboltura. Es tracta d’una oportunitat única de poder gaudir-ho a Villena.

A més de les narracions orals s’han preparat exposicions de llibres idonis per a regalar aquest pròxim Nadal. Allí el públic podrà veure, llambregar i portar-se a préstec una completa llista de llibres seleccionats especialment per edats o temàtiques. Des de les Biblioteques s’obsequiarà al públic amb una “Felicitació Lectora” amb la qual ajudar als Reis Mags a triar el llibre apropiat per a aquest Nadal.

Des de les Biblioteques Municipals es convida a la ciutadania a visitar-les durant aquests dies previs a Nadal. Desitgen unes molt bones festes a tots els seus lectors i lectores els quals consideren la Bilblioteca com un espai cultural imprescindible per a l’aprenentatge, la creació, el coneixement i l’oci. Molt prop de finalitzar el 2018 són 400 usuaris/as de mitjana al dia els que visiten les seues instal·lacions, es realitzen al voltant de 5.000 préstecs mensuals i la xifra de sòcies i socis segueix pujant fins a arribar quasi a les 16.000 persones.