Les Biblioteques Públiques Municipals de la ciutat, han avançat en el seu procés de desescalada i han programat una sèrie d’activitats presencials, sota el criteri i recomanacions sanitàries vigents, en commemoració del Dia Internacional del Llibre – 23 d’abril – que es desenvoluparan al llarg del mes d’abril en la Sala d’actes de la Casa de la Cultura de Villena. La narració oral, la trobada amb autors i autores i la poesia, seran protagonistes en el programa ‘Abril, un mes del llibre’ dissenyat pel departament de biblioteques.

Les activitats comencen el pròxim 17 d’abril amb la trobada amb l’escriptora Margarita del Mall i la seua proposta de ‘Canto, joc i compte amb la literatura’ per al públic infantil. Aquesta activitat pensada per a xiquets majors de tres anys també oferirà recursos i idees per als adults interessats en l’art de la narració. En la línia de la narració oral, el 20 d’abril serà Aldo Méndez qui acoste aquest art als joves adolescents amb la seua activitat ‘Les coses en el seu lloc’ i als adults ‘Històries del record’. El dijous 22 d’abril hi haurà una sessió especial del Club de Lectura sota el títol ‘Quan la realitat supera a la ficció: el refugi de la literatura’.

Revista Villena

Com a activitats més institucionals, dins de la programació del mes del llibre, s’ha proposat la presentació de la Revista Villena, que tindrà lloc el pròxim 21 d’abril en la Sala d’actes de la Casa de la Cultura.

I es finalitzaran els actes amb una doble activitat el 23 d’abril. En aquesta jornada es donarà lliurament dels premis de l’I Concurs de Microrelats ‘Villena en el seu aniversari’, un certamen convocat per l’entitat El Salicornio Fòrum Cultural i les Biblioteques Públiques de Villena. Aquest mateix dia s’inicia la segona edició del Concurs de Videopoemas ‘A micro obert’.