El Museu Dámaso Navarro de Petrer continua incorporant un nou al·licient a la seua àmplia mostra històrica i etnològica que es pot visitar en les seues noves instal·lacions. En aquesta ocasió es tracta d’una visita interactiva per les casa cova de la muralla del Castell-fortalesa, una visita que no és accessible en el propi lloc on es troben les cases a persones amb problemes de mobilitat per la pròpia configuració d’aquest bé patrimonial.

És per això que el departament que dirigeix l’edil Fernando Portillo, en col·laboració amb l’empresa AeroFoto 360, especialitzada en fotos interactives de 360é, ha incorporat aquesta innovació als seus fons. D’aquesta manera, el visitant pot recórrer totes les estades de les cases, així com detindre’s en els béns mobles, en els utensilis de baroo i en altres curiositats, a través d’una pantalla tàctil.

“Pretenem que que qualsevol persona que tinga un problema de mobilitat que li impedisca accedir a la zona del Castell, puga vindre al Museu i fer una visita virtual per les cases cova ja que les nostres instal·lacions són totalment accessibles”, ha indicat Iván Hernández, del Museu Dámaso Navarro de Petrer.