Al cap d’un any d’absència per la pandèmia sanitària de la COVID-19, Torrevieja tornarà a gaudir del millor de les agrupacions carnavaleras de Cadis en la tercera edició del Festival de Carnestoltes “Ciutat de Torrevella–Costa Blanca” que organitza la Chirigota de Torrevella “Els Sangochaos” amb el suport de l’Institut Municipal de Cultura “Joaquín Chapaprieta”, el Patronat Provincial de Turisme “Costa Blanca” i Agamed.

El festival se celebrarà en l’històric recinte de les Eres de la Sal el pròxim 21 d’agost, a les 21.00 hores, encara que l’obertura de portes es realitzarà una hora i mitja abans. S’aplicaran totes les mesures de prevenció i seguretat sanitària vigents. Sobre l’escenari es comptarà amb dos de les Chirigotas més estimades i populars del carnestoltes de Cadis com són, la de José Luis García Cossío “El Selu” i la de Juan Manuel Braza Benítez “El Sheriff”. Ambdues oferiran l’antologia de les seues participacions més destacades del concurs del Gran Teatre Falla. De “El Selu” no faltaran chirigotas tan importants com “Es tres por cuatro”, “Los enteraos”, “Lo que diga mi mujé” o “Grupo de guasa”, entre altres. “El Xèrif” portarà alguns fragments de chirigotas inoblidables com “Los aleluyas”, “Los aguafiestas” o “El escuadrón de los jartibles”, entre les moltes que jalonen les seues participacions en el més famós dels concursos carnavaleros.

La chirigota torrevejense i amfitriona del festival “Els Sangochaos” serà qui obrirà el festival recordant alguns dels seus moments més destacats dels seus últims temps com “Este año la llevamos cruda” o “Las buenas compañías”.

Ja s’han posat a la venda les entrades a través de la pàgina web: www.chirigotastorrevieja.com i presencialment els dimarts, dijous i divendres en el Centre Cultural “Verge del Carmen”, de 12.00 a 14.00 hores i de 18.00 a 20.00 hores a partir del 6 de juliol, al preu únic de 20 euros.