Sol Picó torna a Alacant per a acostar-nos al món de la masculinitat amb

Dancing With Frogs.

DANSA:

El dijous 29 de Novembre arriba al Principal la Companyia de Sol Picó amb l’espectacle de dansa Dancing With Frogs.

Sol Picó, ballarina i coreògrafa alcoiana, guardonada del Premi Nacional de Dansa en modalitat de creació en 2016, signatura i dirigeix aquesta producció la pedra angular de la qual són els homes.

En Dancing With Frogs es reflexiona, qüestiona i analitza el món de la masculinitat, aqueixa altra meitat, el complement biològic del femení.Què és el masculí sense el femení?, Hi ha límits entre ells?, Com viu, sent, acciona, pateix, es relaciona amb el món, l’home del S XXI? És igual que sempre o alguna cosa ha canviat?, Com ha de ser un home?, Què cal fer per a ser un? Sol Picó balla amb gripaus o amb lumbersexuales, neo-macarras, metrosexuales i andróginos en una aventura àcida, bruta, disbauxada i tragicómica.

Aquest espectacle pertany al cicle Juno a la Tardor, que reuneix una important mostra de dones creadores en la programació de més de vint espais culturals de la província d’Alacant.

La comèdia que ha batut rècords en cinema i teatre arriba al Principal: TOC TOC

TEATRE:

Dissabte 1 i diumenge 2 de desembre delirant trobada en el Teatre Principal. TOC TOC arriba a Alacant.

Després de l’èxit en cinema, TOC TOC arriba a les taules. Més d’1.000.000 d’espectadors ja han gaudit a Madrid d’aquesta comèdia, que arriba ara al Principal.

Toc Toc és una obra de teatre del director de curtmetratges, humorista i dramaturg francés Laurent Baffie, estrenada en 2005, dirigida per Esteve Ferrer, i interpretada per Carmen Arévalo, Esteve Ferrer, Laura Hernando, Sara Moros, Paco Obregón, Fran Sariego i Ana Trinidad.

L’espectacle compta amb la il·luminació de l’alacantí Juanjo Llorens.

Sis personatges acudeixen a la consulta d’un prestigiós doctor per a tractar els seus trastorns obsessiu compulsius (TOC). Mentre esperen l’arribada del psiquiatre, els pacients intercanvien experiències i reflexions en una espècie de teràpia de grup.

TOC-TOC- Foto: Javier Naval

TOC-TOC- Foto: Javier Naval

Arranca l’Entrada Cangur, el projecte del Principal per a conciliar l’oci familiar.

El Teatre Principal arranca el projecte Entrada Cangur en la funció del dissabte 1 de desembre TOC TOC. Una iniciativa que naix amb la voluntat d’afavorir la conciliació de l’oci en família. Els xiquets gaudiran d’una programació exclusiva en l’espai El Principalito situat en la Sala Nuria Espert del Teatre Principal. La narradora Raquel López serà l’encarregada d’aquesta primera sessió d’Entrada Cangur.

Les entrades tenen un preu de 12 euros i estan a la venda pels canals habituals del Principal: taquilla i web. Aquestes entrades estan vinculades a les del espectaculo TOC TOC del dissabte 1 de desembre, tant per als espectadors que encara no les hagen adquirit, com para aquells que ja les tinguen i vulguen gaudir del servei Entrada Cangur.

 

ESPECTACLE:

DANCING WITH FROGS

(DANSA)

Dijous 29 de novembre – 20:30 h

PREUS:

Pati i Butaca Club: 22 €

Llotja correguda: 18 €

Amfiteatre: 14 €

ESPECTACLE:

TOC-TOC

(TEATRE)

Dissabte 1 de desembre – 20h

Domingo 2 de desembre – 18h

PREUS:

Pati i Butaca Club: 25 €

Llotja correguda: 20 €

Amfiteatre: 15 €

ENTRADA CANGUR TOC-TOC

(INFANTIL)

Dissabte 1 de desembre – 20h

PREUS:

ENTRADA CANGUR GENERAL 12 €

ENTRADA CANGUR MULTI 10 €

VENDA D’ENTRADES: www.teatroprincipaldealicante.com i en taquilla de 12 a 14 h i 17 a 21 h