Les fogueres 2020 estan suspeses definitivament

Les fogueres 2020 estan suspeses definitivament

L’alcalde d’Alacant, Luis Barcala, ha acordat la suspensió final de les 2020 fogueres a la vista de l’evolució de la crisi sanitària provocada per Covid 19 i després d’escoltar l’opinió majoritària a favor de la cancel·lació expressada per les comissions i casernes en el qüestionari remès a aquest efecte per la Federació. L’alcalde ha comunicat la suspensió final de les fogueres 2020 durant la reunió que va celebrar el primer edifici amb el vicealcalde, Mari Carmen Sánchez, el regidor de festes, Manuel Jiménez, el president de la Federació, Toñi Martín-Zarco, i els membres de la seva Junta Directiva.

L’alcalde lamentava haver de fer «una decisió que mai hauria volgut haver fet» i va explicar que ha hagut de fer aquest pas perquè «el primer és assegurar la seguretat de tots els nostres veïns davant la mateixa evolució de la pandèmia. El fet que l’estat d’alarma s’esteni, el fet que encara teníem un calendari d’activitats molt dens davant nostre al juliol i agost, com ara l’elecció i proclamació de la pròpia bellea del foc, i la visió majoritària de fogueres i barraques, que han destacat les dificultats econòmiques per poder plantar i incerteses i incertesa en la situació , per als que agraeixo la saviesa que han mostrat a l’hora d’haver de renunciar al nostre partit oficial, ens han deixat cap altra via que la de la cancel·lació final. «

Barcala ha encoratjat a tots els membres del partit per arribar a treballar a partir d’ara a les 2021 fogueres. «Hem de fer de les festes de l’any vinent el més brillant i estic segur de fogueres i barraques se sumarà la seva fortalesa amb les de la ciutat d’Alacant per aconseguir-ho».

La vicealcaldesa, Mari Carmen Sánchez, ha expressat en aquesta mateixa trobada el seu «terrible dolor per una decisió que mai no s’hauria volgut fer, però les circumstàncies de la pandemía ens han deixat cap elecció». Sánchez també ha convidat a renovar esforços per a que per 2021 puguem reparar i gaudir novament de les nostres fogueres.

 

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X