Alex Amorós és un artista-fotògraf, cineasta, director, DJ i vocalista de The Liquorice Experiment & Fast Forward amb seu a Londres. I a més de alicante, d’un barri de sempre com és el Pla.

Durant 2019 va llançar el seu fotolibro Londoners que es pot comprar aquests dies en l’exposició que es troba en ULAB i que és un regal per a la vista.

Alex és com un fotògraf dels d’abans, però molt contemporani, que ha renunciat al digital i a l’enfocament previ de màquina per a treballar amb pel·lícula en blanc i negre i centrar extremadament el tir en les seues sessions de Londoners on originàriament feia 2 o 3 fotos màxim de cada subjecte i en el qual la incertesa de què passarà en revelar no li distrau ni li espanta. Li agrada aqueix risc perquè li compensa el producte final, li dóna més valor.

El seu treball professional ho demostra els clients que té com a Xarxa Bull, Primavera Sound, Warner Music, Antiagency London, Demellier London, Mustang Shoes, Neo2 Mag, Radi Hair Salon London, Carboncopy Mag, Estrella Galícia, Jägermeister, Mondosonoro Mag, Estrella Damm, Cruyff Fundación, Production Paradise, London Fashion Week, Fnac, Toni & Guy, Merc London, Foxes Magazine, La Bonic Magazine, Factory de Joie, SOSFestival, JaJaJa Nordic Music and Reading Festival.

Les seues bandes han tocat en festivals de música i llocs com The Lexington, Reading Festival, Paper Dress Vintage, X Games Barcelona, Nambucca London, La 3, The Shacklewell Arms, Volvo.

“Londoners” que podrem veure en l’espai ULAB fins al dimecres 15 de maig és un projecte de retrats realitzat durant tres anys als carrers d’aquesta urbs, després d’un temps observant a les persones, la seua diversitat i la falta de comunicació que moltes vegades existeix entre elles, i decidíó que anava a parar a gent i retratar-li sense gens de por o pudor volia trencar aqueixos limites i mostrar la seua humanitat, així que es decidíó a entaular una relació amb desconeguts als carrers i aquest és el resultat final que s’ha plasmat en un fotolibro i diverses exposicions, la primera d’elles va ser executada a Londres fins al 24 d’Abril, la segona d’elles en Ulab Alacant donant pas posteriorment a Múrcia, València, Madrid i Edimburg.

La diversitat de Londres sempre li va captivar, persones de diferent raça, cultura i origen mesclades entre si. Fa 14 anys va ser la primera vegada que va viure a Londres, sent bastant jove.