Paula Romero, Inés Salvado i Faia Díaz al costat del guitarrista Guillermo Fernández són ‘De Vacas’, el grup gallec que triomfa en internet amb la seua cover de la cançó ‘A poc a poquet’. El quartet, que s’acosta ja a les 600.000 visites en YouTube, també ha llançat versions de Beyoncé o Pitbull. El divendres 28 de juny podrem gaudir del seu directe en la Plaça del Teatre a partir de les 22’30 h amb accés lliure.

Encara que a vegades els costa mantindre el riure en l’escenari, el quartet gallec De Vacas va molt de debò. Aquesta banda que d’alguna forma va nàixer per a retornar-li la dignitat a les cançons maltractades per la història, ho està aconseguint.

Perquè elles no es defineixen com un grup de versions, ja que en les seues pròpies paraules, realitzen una transformació total de les cançons, les trauen del seu embolcall comercial, la qual cosa fa que es distancie molt de l’original. En aquest sentit, han fet una mica de tot, des d’una cançó d’Eurovisió a una de les Spice Girls; també han versionat a altres ídols de la seua infància com Backstreet Boys o Enrique Iglesias. Fins i tot un alalás, que és una cançó tradicional gallega.

Quan van decidir fer la cançó de l’estiu, van encertar de ple. L’A poc a poquet de Fonsi Nieto va ser la triada i l’èxit va ser irresistible. Van veure que podien fer una cosa interessant amb la lletra, eixir-se dels tòpics del reggaeton, bastant masclistes i el resultat no puc ser més encertat.

DE VACAS ofereix música, humor, talent i creativitat, a més de proximitat en els seus directes.

DE VACAS en concert

Veus: Paula Romero, Inés Salvado i Faia Díaz

Guitarra: Guillermo Fernández

Viernes 28 DE JUNY 2018. 22’30’00 hores.

Plaza del Teatre Chapí. Accés lliure.