A pocs dies de les vacances de nadal, arriba un nou nom internacional a Low Festival 2020: Cigarettes After Sex. El cartell del festival protagonista de la costa valenciana ja compta amb més de quinze noms entre les seues files: artistes del panorama nacional i internacional que, a més de regalar tres dies de música sense descans, reafirmaran el propòsit de crear una exquisida carta musical indie, pop, rock i electrònica.

L’excel·lència es materialitza amb la nova confirmació llançada pel festival. La banda capitanejada pel virtuós Greg González destil·la romanticisme i sensualitat en cadascun dels temes que han vist la llum al llarg dels anys que porten en actiu. El seu primer elepé homònim va ser valorat per públic i crítica com un viatge de subtilesa dream-pop en el qual el minimalisme i l’homogeneïtat recorria cada cançó.

Amb “Cry”, el nou LP estrenat aquest mateix any pels estatunidencs baix Partisan Rècords, la banda ha decidit trencar amb l’anterior i explorar un nou territori sonor. El procés de composició i enregistrament ha nascut d’una setmana traslladats a l’Illa de Mallorca, en la qual han aconseguit cohesionar l’atmosfera idíl·lica del paisatge amb una banda sonora subtil i càlida.

En Low Festival 2020 tots els lowers seran partícips d’un xou íntim i molt especial de Cigarettes After Sex, i és que la primera vegada de la formació en el festival promet un viatge nostàlgic amb un altre espai de somni com a escenari: la ciutat de Benidorm.