El Auditori Teulada Moraira, presenta una nova proposta estiuenca.Les Nits, durant el mes d’agost i primers de setembre acompanyaran la programació escènica d’aquest espai cultural. Gran part d’aquestes activitats tindran lloc en la zona enjardinada.

El Auditori Teulada Moraira represa la seua activitat escènica. Durant diversos mesos sense pujar el teló a causa del COVID-19, represa amb bon pols el dia a dia i el fa amb una proposta fresca, pròxima i per a tots els públics. Una frescor que es podrà trobar en la nova ubicació de la quasi totalitat de les actuacions. La zona enjardinada d’aquest Faro obert a la Cultura es vestirà de festa en un ambient agradable i més distés per al gaudi dels assistents. Un espai adaptat i segur que complirà amb les normes de seguretat sanitària perquè el públic se senta còmode i segur.

Una programació que es mostra més pròxima que mai. Per a aquesta posada de llarg en la nova ubicació escènica de l’auditori s’ha comptat amb la presència d’artistes i companyies pròximes. Una aposta que s’entén encertada i necessària, ja que era imprescindible en aquesta nova temporada i dins d’aquesta nova normalitat donar suport a l’art i la cultura de KM0. Una filosofia que el Auditori Teulada Moraira treballa dins del seu projecte cultural de gestió.

S’ha elaborat una proposta pensada sempre per a tots els públics. Per a aquesta ocasió tan especial s’ha volgut posar l’accent en els més joves.

Des del departament de joventut al costat del seu tècnic, Mónica Cortes i el seu regidor, Aitor Lllobell i la directora d’aquest espai cultural, han conjuminat esforços perquè els més xicotets i joves pogueren gaudir de “Les Nits”. S’emporta temps treballant des d’aquesta regidoria a intentar acostar tant als xiquets i xiquetes i als joves al fet que participen de la cultura en tots els seus àmbits, la respecten i la valoren. Uns eixos importants que comparteixen al costat de la Fundació del Auditori Teulada Moraira, i on esperen continuar col·laborant conjuntament en aquesta i altres línies.

La programació escènica comença els pròxims dies 2,3,5 i 7 amb la VIII edició del Festival Internacional de Joves Orquestres, que aquest any degut a les circumstàncies no rebrà la visita d’orquestres internacionals. Les encarregades de participar en els auditoris d’Alacant, Torrevieja i Teulada seran: l’Orquestra d’Aspirants de la OJPA, l’Orquestra Simfònica de Torrevieja i l’Orquestra de Joves de la Província d’Alacant.

El dia 13 tindrà lloc l’espectacle Sax Travels. Un viatge per diferents països amb els quatre exploradors del grup musical Purpura Pansa que emprendran una aventura a la recerca del llenguatge universal.

Una aposta musical per a tota la família.

Dies després, el diumenge 16 d’agost la tard nit estarà dedicada al publique infantil/familiar. Comptarem amb l’estrena en La Marina del projecte de Rosa Català i Javier Gómez, “Dorotea i el Covid”. Un espectacle teatral infantil. Dorotea després del confinament ha de seguir les recomanacions per a així protegir-se del virus, però el monstre no li ho posarà gens fàcil. Una manera interactiva per a donar a entendre als més xicotets aquesta situació.

Després podrem cantar i gaudir amb l’actuació musical Els Trobadorets, Tot un luxe per al públic infantil/familiar, on gaudiran d’un espectacle interactiu, amb un repertori de cançons pròpies i altres del repertori popular valencià.

Els dies 22 i 29 serà el torn de la música Rock, on es comptarà amb la presència de grups destacats com El Diluvi i Maluks que estaran acompanyats per dos grups de joves de la nostra comarca, Reacció i Nuc.

Una programació que continuarà durant la primera setmana de setembre amb l’actuació el dia 5 de dos grups també de la Marina que combinen diferents estils de música jazz. Tramuntana i Jazzmàtics es pujaran al nostre escenari exterior per a tancar aquesta proposta escènica.

El 4 de setembre el Auditori Teulada Moraira al costat del Celler de Teulada proposen un tast dels vins premiats d’aquest celler durant aquest 2020. Gastro/Vins, és una proposta que recorrerà en la seua aroma el nostre territori i paisatge i ens farà recordar en el nostre paladar mental la importància dels nostres productes.

Les entrades dels espectacles poden adquirir-se a través de: www.instanticket.es

L’ús de la màscara serà obligatòria en cada actuació. Des de la Fundació de l’auditori i des de la Regidoria de Joventut us convidem a participar i a gaudir, sempre amb prudència, respecte i conscients de la situació que estem vivint. A dalt el teló!