L’edil de Cultura, Patricia Macià, ha presentat la programació dels Cinemes Odèon que va de juliol a setembre. Del 4 al 8 de juliol es va a projectar la pel·lícula Jo, Tonya, nominada a 3 Oscars i guanyadora d’un Globus d’Or.

De l’11 al 15 de juliol es projectarà la pel·lícula Hacerse mayor y otros problemas. “Aquesta pel·lícula entra dins del cicle d’òperes primeres que duem a terme al costat del Festival de Cinema Independent d’Elx”, ha explicat Patricia Macià, qui ha afegit que el dijous 12 de juny a les 20 hores es durà a terme una proyeccción especial amb el col·loqui de la directora, Clara Martínez-Lázaro.

També dins del Cicle Òperes Primeres, es projectarà en els Odèon del 18 al 22 de juliol la pel·lícula Cuando dejes de quererme, d’Igor Legarreta. Del 25 al 29 de juliol es projectarà la pel·lícula francesa Normandia al nu.

Durant el mes d’agost no hi haurà projeccions. Així mateix, del 5 al 9 de setembre es projectarà la pel·lícula anglesa Bailando la vida. Del 12 al 16 de setembre es projectarà Las estrellas de cine no mueren en Liverpool i, finalment, del 19 al 23 de setembre es projectarà la pel·lícula El buen maestro.

L’edil de cultura ha recordat que tots els dijous a les 17:30 hores és la sessió baby perquè les mamàs puguen anar acompanyades dels seus bebès. Els dimecres el preu general és d’1,5 euros i és gratuït per als estudiants i jubilats. La resta dels dies el preu és de 3 euros.