“Les 4 estacions ja no són el que eren” és un espectacle musical creat a partir de la música universal d’Antonio Vivaldi. Utilitzant una premissa “climatològica”, la companyia Che i Moche oferirà el seu particular i personal concerte-comèdia per al gaudi del públic de totes les edats. La cita el dissabte 18 de gener a les 19’00 h.

Humor, vídeo-mapping i virtuosisme instrumental són els ingredients amb els quals aquesta companyia saragossana ha creat la seua proposta escènic-musical, en la qual tot l’inesperat i impossible es converteix en plena màgia i il·lusió.

Amb Les Quatre Estacions ja no són el que eren, la companyia Che i Moche ens convida, de manera divertida i desenfadada, a reflexionar sobre el canvi climàtic, i que millor que la popular música d’Antonio Vivaldi per a recórrer les quatre estacions que donen títol a la partitura i a la funció.

Gràcies a la volcànica i expressiva interpretació de la violinista Teresa Polyvka, al costat de la resta de músics i actors, ens submergirem en una personal i renovada partitura, atrevida, brillant i inoblidable, mostrant al públic una manera de gaudir de la música clàssica que es desprén de la seua solemnitat i ens convida a viure-la de ple i sense prejudicis.

LES QUATRE ESTACIONS… Ja no són el que eren

Adreça: Marián Pueo i Joaquín Murillo

Vídeo-creació: Pedro Santero

Amb Fernando Lleida, Elva Truillén, Teresa Polyvka, Kike Lera, Fran Gazol i Joaquín Murillo.

TEATRE CHAPÍ DE VILLENA

Dissabte 18 gener 2020. 19’00 h.

Entrades: De 8 a 10 euros. Descomptes per a menors de 30 i majors de 65 any. Bono familiar (2+2 entrades): des de 20 €

Duració aproximada: 70 minuts.

Més informació: www.teatrocheymoche.com