Emmarcat dins de l’Estratègia Intergeneracional “Generació I” que promouen les Regidories de Joventut i Polítiques de Majors, i continuant amb la seua labor en pro d’una societat que prenga consciència de la importància i conseqüències positives de fomentar la relació i cooperació entre diferents generacions, es llança el programa creatiu “Generació-Art”. Un programa que engloba diverses activitats del món artístic i cultural amb la finalitat que joves i majors compartisquen vivències, experiències i habilitats.

“Generació-Art” està format per tres blocs; començarà amb el taller de pintura creativa, amb quatre sessions durant el mes de juliol, i continuarà amb els tallers d’escultura i modelatge, finalitzant amb música i moviment després de l’estiu, programa destinat a joves a partir de 16 anys i majors sense límit d’edat.

Els tallers de pintura creativa s’impartiran els divendres del mes de juliol en horari de demà de 10.30 a 12:30h en el C.C. c. l’Escorxador, començant així el 2 de juliol. Es treballaran diferents tècniques durant els tallers; gargotege, taques, intervenció fotogràfica i estampació de collage, impartit per una professora d’arts plàstiques, artista i arteterapeuta transdisciplinària.

A partir de setembre, s’implementaria la resta de tallers dels dos blocs restants en horari de vesprada.

TALLERS D’ESCULTURA I MODELATGE

1. TALLER D’ARGILA

2. TALLER DELS SENTITS

3. TALLER DE MÀSCARES

4. TALLER D’INSTAL·LACIONS

TALLERS MÚSICA I MOVIMENT

1. TALLER DE MUSICOTERÀPIA

2. TALLER DE DANZATERAPIA

3. TALLER DE TEATRE IMPROVISACIÓ (Clown)

4. TALLER DE IOGA DEL RIURE (Risoterapia)

Per a participar, és necessari completar aquest formulari: https://forms.office.com/r/ff0yznhh2k

L’emplenament del mateix no garanteix l’obtenció de plaça en el taller, per la qual cosa es contactarà amb les persones admeses en l’activitat.

Amb el programa “Generació-Art”, des de les Regidories de Joventut i Polítiques de Majors pretenen crear consciència sobre l’impacte positiu que tenen els vincles intergeneracionals en el context de l’envelliment de la població i així recordar el paper clau que exerceix cada generació per a garantir un futur sostenible per a tots, així com facilitar un espai que siga compartit entre diferents generacions.