L’Ajuntament d’Elda, a través de la Regidoria de Cultura, ha habilitat les taquilles del Teatre Castelar per a la venda de localitats un dia abans dels espectacles que tinguen lloc en el recinte. A més, el públic també podrà adquirir entrades en les taquilles dues hores abans de l’inici de les representacions o actuacions.

Rosa Vidal, regidora de Cultura, ha assegurat que amb aquesta mesura “donem totes les facilitats possibles al públic perquè puga adquirir les seues localitats i retornem la normalitat a un servei que últimament no havia funcionat”.

L’horari de venda en la vespra de les funcions serà de 19.00 a 21.00 hores i, a més, també es podrà comprar les localitats per als espectacles que ja estiguen programats per a les pròximes setmanes. El pagament es podrà realitzar en efectiu o amb targeta

A més de la venda en taquilla, el públic podrà continuar adquirint les localitats a través d’internet en la web www.tickentradas.com de dilluns a dissabte de 8.00 a 22.00 hores i diumenges i festius nacionals de 9.00 a 21.00 hores.

Este sábado, con motivo de la representación de ‘Cantajuegos-Grandes Éxitos’, las taquillas permanecerán abiertas de las 15.30 horas a las 19.00 horas para la venta de localidades de las dos sesiones que se iniciarán a las 16.30 y a las 19.00 horas. Los precios de las entradas para este espectáculo musical infantil son 18 euros (anfiteatro) y 20 euros (patio).