El Museu Paleontològic d’Elx ha vist incrementades les visites per Setmana Santa en rebre, de l’1 i 11 d’abril de 2021, 1.253 visitants. Aquesta xifra suposa un augment del 28%, si es compara amb el mateix període de vacances de Setmana Santa en 2019. D’aquesta manera, el MUPE ha vist com les seues diferents sales, complint amb les pertinents mesures de seguretat sanitària i limitacions d’aforament establides, ha gaudit de l’atenta mirada dels visitants durant els seus dies de descans.

Quant a la participació en activitats programades, visites guiades i tallers didàctics, l’assistència al museu il·licità s’ha vist reduïda si es compara amb 2019. Això es deu a la reducció que han patit els grups, que no han superant les huit persones en cadascun. La crisi sanitària ha obligat a dur a terme visites amb un aforament més xicotet per a garantir la seguretat de treballadors i visitants en tot moment.

El creixent interés per la ciència i la cultura, posen una vegada més de manifest el paper que juguen els museus en la societat. Un lloc d’aprenentatge, d’intercanvi d’experiències i d’esplai, on es compleixen els protocols sanitaris per a fer de les visites al Museu Paleontològic d’Elx una experiència segura.