La regidoria de Turisme que dirigeix Marisa Navarro (PP), ja ha llançat la proposta de visites guiades i recreades per a l’estiu 2021, subjectes en tots els casos, per imperatius de les normes anti-covid, a una sèrie de requisits, com a aforaments limitats, ús de màscares, distància de seguretat, res d’aglomeracions i escrupolós respecte a l’horari. Enguany, les activitats arranquen el 19 de juny, i finalitzaran a la fi de setembre.

Les visites guiades als jardins modernistes de Vila Marco s’ajusten en un calendari que abasta part de juny (dia 19), juliol (dies 10, 14. 23 i 28), agost (6, 11, 18 i 27), i setembre, els dies 1, 10 i 26, en diferents horaris que es poden consultar en la web de turisme. Durant el recorregut es relata la interessant història de la finca i dels personatges que la van habitar. Té una duració de 60 minuts, i es recorda que l’accessibilitat és parcial, atés que es recorren camins de grava i escalons.

La visita guiada a la Illeta permet conéixer la història de l’enclavament i la funció que va exercir. Opcionalment, per 1 euro es pot visitar el jaciment arqueològic, amb guia inclòs. Visitar la Torre i el passeig de Voramar té una duració calculada de 30 minuts.

Aquestes visites seran al juny (dia 26), juliol (3, 17, 21 i 30), agost (4, 13, 20 i 25), i setembre, els dies 3, 8 i 25, també en diferents horaris.

Finalment, s’ofereix la visita recreada a Vila Marco, una manera diferent i divertida de conéixer i viure El Campello en el qual els protagonistes de la història, com viatgers en el temps, ens eixiran al pas durant el recorregut.

La duració és de 50 minuts, i hi ha disponibles visites al juny (dies 20 i 27), juliol (4, 11 i 25), agost (dies 1, 8, 21, 22 i 29), i el 5 de setembre.

Per a gaudir d’aquestes visites es requereix inscripció prèvia, a través del correu electrònic turismo@elcampello.org, indicant nom, cognoms, telèfon de contacte, data triada per a la visita, idioma (castellà, anglés o francés), nombre de persones i edats dels xiquets si n’hi haguera