L’Escola de Música de la Lira realitzarà una setmana de portes obertes per a donar a conéixer als xiquets i xiquetes els diferents instruments musicals amb un professor especialista i, d’aquesta manera, disposen de tota la informació necessària per a afrontar l’elecció d’instrument de cara al pròxim curs escolar.

Les jornades de portes obertes es desenvoluparan a l’aula d’assajos de la Lira, a la Casa de Cultura. El dimarts 4 de juny, a les 17.00 hores, es presentarà la nova metodologia Fasolet, un sistema integral d’ensenyament musical dirigit a xicotets d’edats compreses entre els 3 i els 6 anys, que té per principi despertar el màxim el seu potencial i desenvolupar la seua comprensió global i la seua sensibilitat cap a la música. Per a això, posa èmfasi en el desenvolupament de la creativitat musical, ensenyant la música com un llenguatge innat que ajuda a l’alumne a expressar-se de forma natural.

El dimecres 5, bombardí, tuba, clarinet, saxofon i oboé seran els protagonistes. El dijous 6, la jornada se centrarà en flauta, trombó, trompa i violoncel. Totes dues jornades donaran començament a les 18.30 hores. Finalment, el dissabte 8, a les 12.00 hores, tindrà lloc la jornada de portes obertes per a fagot, piano, percussió i trompeta.

Les persones que estiguen interessades a assistir poden reservar torn, bé en les oficines de l’Escola de Música de la Lira, els divendres de 18.00 a 20.00 hores, bé a través de l’adreça de correu electrònic escuela.liralfas@gmail.com.

D’altra banda, l’audició de fi de curs tindrà lloc el divendres 14 de juny, a les 18.00 hores, a l’auditori de la Casa de Cultura. Un concert que es presenta sota el nom de ‘Músiques del Món’, en el qual es combinaran les interpretacions en directe de l’alumnat amb la projecció de vídeos amb imatges de diferents països.

Amb el concert de fi de curs els alumnes i alumnes dels diferents cursos de l’Escola de Música de la Lira es pujaran a l’escenari per a interpretar un complet repertori de temes musicals i mostrar així als seus familiars i amics l’aprés al llarg de l’any.