L’Agència Local de Desenvolupament de l’Ajuntament d’Alacant, dirigida per Mari Carmen d’Espanya, posa en marxa per quart any consecutiu la programació de l’Escola de Talent Femení per a l’últim quadrimestre de l’any. El 16 de setembre arranca la primera de les 17 activitats programades totes elles amb la finalitat de qualificar i donar visibilitat a la dona emprenedora, empresària i professional en matèria de lideratge, desenvolupament personal, emprenedoria o formació digital.

L’edil d’Ocupació, Mari Carmen d’Espanya, ha indicat que “és necessari impulsar una programació de tallers dissenyats per a potenciar i desenvolupar el talent emprenedor, afavorir l’ocupabilitat, i buscar l’apoderament i el lideratge de la dona” i ha recordat que “comptem amb un ampli grup de professionals en el seu sector, totes dones, que són expertes en desenvolupament i creixement personal, màrqueting, lideratge, comunicació i vendes, entre altres matèries”.

La primera activitat de setembre la imparteix Montse Zamora on aprofundirà en el Mindfulness “Des de Dins” en dues sessions els dies 16 i 23. Seguida del taller que impartirà Belén García Romeu el 21 de setembre “Habilitats per a la vida”.

El mes d’octubre comença amb el taller “Les 4 habilitats del coaching professional” que impartirà Silvia Adriasola els dies 1, 8, 15, 22 i 29. Seguit de “Dona: Descobreix el teu superpoder” els dies 5 i 7. El 14 d’octubre Isabel Iglesias ensenyarà una eina innovadora de Màrqueting amb el taller de “Com dissenyar productes i serveis a través del desing thinking”. A més, Ana González impartirà l’activitat de “Dissenya el teu projecte” els dies 19 i 26. Finalitza el mes d’octubre amb dues activitats, una d’elles “Color i marca per a tu” per Rosybel López el dia 21; i “Enforteix les teues relacions professionals i aconsegueix els teus propòsits” els dies 26, 28 i 2 de novembre impartit per Carolina Hernández.

La primera de les activitats de novembre, els dies de 2 i 9, serà “Gramàtica canalla: la perversió del llenguatge” de Raquel López. “Eines digitals per al desenvolupament professional” per Andrea Gutiérrez els dies 4 i 11 de novembre, i el dia 9 Sonia Rujas impartirà el taller “Emociona al teu client”. Els dies 16 i 23, l’activitat que imparteix Paula González és un imprescindible per als emprenedors “Com captar l’atenció del client en un esdeveniment virtual”. Seguit de “ArtEmocional” d’Olga Sarracayo els dies 19, 26 i 3, 10, i 17 de desembre. L’última activitat del mes vindrà de la mà de Carolina Casiello els dies 30 i 2 de desembre amb el taller “Lidera el teu canvi personal reconeixent el teu propòsit”.

La programació es tanca amb dos tallers que es realitzaran el mes de desembre: els dies 14 i 16, Eva López ens ensenyarà un imprescindible per a muntar la teua pròpia empresa “Fes-te un pla de comunicació”; i es finalitza amb el curs “Gestiona el teu temps i les teues tasques de manera eficaç, amb GTD i Trello” d’Alicia Filiu, que ens mostrarà dues aplicacions imprescindibles per a un emprenedor, qui serà la responsable de posar el punt final a aquesta etapa de l’Escola de Talent Femení els dies 14 i 16 de desembre.

Tant les inscripcions com totes les jornades i cursos es troben en l’apartat de formació de la pàgina oficial de Impulsa Alacant www.impulsalicante.es.