L’Escola de Talent Femení es realitza fins a juliol en Les Cigarreras

L’Escola de Talent Femení es realitza fins a juliol en Les Cigarreras

La comunicació, la marca personal, Linkedin i com reinventar-se professionalment són els temes dels 5 cursos previstos aquest trimestre en la programació de l’Escola de Talent Femení de l’Agència Local de l’Ajuntament d’Alacant, que s’impartirà en la zona Edusi Àrea Les Cigarreras.

“Projecta-et: Projecta el teu futur per a crear el teu present” és sense cap dubte el taller més intensiu dels programats en la zona Edusi. Mª Jesús Bujaldón impartirà les 20 hores que dura entre els dies 14, 16 , 21, 23 i 28 de maig, en horari de demà. Es tracta d’un curs en el qual a través del Coaching, la Intel·ligència Emocional i la PNL, les assistents podran definir els seus objectius personals i professionals i dissenyar un pla d’acció per a millorar la seua situació i qualitat de vida.

Linkedin serà objecte del curs que impartirà Laura Mateo els dies 23 i 30 de maig, en horari de vesprada. Així, “Esprem Linkedin i posiciona’t com a professional” és un taller per a aprendre a tindre un perfil optimitzat en la xarxa social orientada al laboral i generar una bona xarxa de contactes, la qual cosa permetrà aconseguir un millor posicionament com a professionals en les cerques.

Seguint amb les xarxes socials, el 4 de juliol al matí, Isabel Iglesias impartirà el taller “Crea el teu perfil professional per a l’èxit, per a definir la marca personal professional i aprendre a gestionar-les online i offline.

Els dies 10 i 11 de juny en horari de demà es treballarà en Les Cigarreras la comunicació, una qualitat necessària per a tots. Marisa Picó ensenyarà que “Parlar en públic és fàcil si saps com”, en un taller pràctic per a perdre les pors a parlar en públic amb un mètode dissenyat per la mateixa ponent.

El 9 de juliol al matí els que no saben què fer amb la seua vida laboral tenen una cita amb Olga Sarracayo, qui impartirà “Emprén i/o reinventa’t professionalment”. Es tracta d’un taller en el qual es treballarà, individualment i en equip, un pla d’acció per a la reinvenció professional, tant si s’està en cerca d’ocupació com si l’objectiu és emprendre.

Les dones interessades poden inscriure’s a través de la web impulsalicante.es i acudir a les instal·lacions de l’Agència Local de Desenvolupament de l’Ajuntament d’Alacant situades al carrer Sevilla 2.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X