Andrés Neuman, escriptor i poeta hispanoargentí, serà el protagonista d’una nova activitat organitzada pel Centre d’Estudis Literaris Iberoamericans Mario Benedetti de la UA (CeMaB), demà dimarts 14 de juny a les 19 hores, a la Seu Ciutat d’Alacant (Sant Ferran, 40). Neuman conversarà sobre «Escritura y vida, y viceversa» amb els professors de Literatura Hispanoamericana de la UA Carmen Alemany i Ferran Riesgo.
Neuman ha escrit tant relat com poesia i novel·la, i va aconseguir el seu primer èxit en quedar finalista del Premi Herralde amb Bariloche l’any 1999, una obra que li va obrir les portes del mercat editorial. Va ser guanyador el 2009 del Premi Alfaguara i del de la Crítica gràcies a El viajero del siglo, novel·la que va tenir una gran acceptació tant en llengua castellana com en les diverses traduccions. Al llarg de la seua carrera ha sigut col·laborador de diversos mitjans de comunicació, com l’ABC o la Revista Ñ, i manté un blog de literatura anomenat Microrréplicas.
’activitat serà presencial fins a completar la capacitat de la sala, encara que també podran seguir-se en directe a través del servei de Videostreaming UA.