La Casa Bardín serà l’escenari de la presentació a Alacant de la novel·la La silueta de l’oblit, últim Premi Azorín de Novel·la de l’escriptor Joaquín Camps. L’autor parlarà sobre la seua obra hui dimarts 21 de maig, a les 19.00 hores, emmarcat en la programació de l’Espai Philobiblion de l’Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert.

La silueta del olvido és un thriller psicològic protagonitzat per la inspectora Claudia Carreras, investigadora d’un segrest a València que és narrat a través d’un relat intrigant. La prosa, senzilla i fluida, es converteix en canvi en addictiva per als lectors a mesura que transcorre la lectura.

Camps, economista i catedràtic d’Organització d’Empreses en la Universitat de València que ja va publicar en l’editorial Planeta una obra de ficció titulada L’última confidència de l’escriptor Hugo Mendoza (2015), va obtindre el Premi Azorín en la gala que es va celebrar en el ADDA d’Alacant el mes de març passat. Des del primer moment va definir la seua obra com “una muntanya russa emocional” en la qual pretén “que el lector avorrisca i estime als personatges perquè reflexione sobre els prejudicis que existeixen a l’hoa d’abordar situacions moralment ambigües”.

Al Premi Azorín d’enguany, dotat amb 45.000 euros, es van presentar 215 novel·les procedents de diferents països d’Europa i Amèrica. El jurat, presidit pel diputat de cultura Cèsar August Asencio, va estar compost a més per Juan Eslava, Nativel Preuat, Reyes Calderón, Rafael Poveda, Jaime Mas i Belén López, actuant com a secretària Amparo Koninckx.