L’escriptor de Villena Pedro Villar Sánchez publica el seu nou llibre UN DOCTOR EN MEDICINA NATURAL editat per VERBUM amb les il·lustracions de Pedro Villarejo. És un conte que parla dels misteris de la naturalesa i del bosc, de les propietats de les plantes i de la saviesa dels animals i el podreu trobar en qualsevol llibreria de la província d’Alacant o escrivint a l’editorial pedidos@editorialverbum.es.

L’edat recomanada és entre 8 i 12 anys, encara que els llibres no tenen edat. UN BON REGAL PER A AQUEST NADAL. Pedro porta molts anys dedicat a l’escriptura, ha publicat a Espanya, Colòmbia, Mèxic, els Estats Units, la Xina i el Canadà. Algunes de les seues obres han sigut traduïdes a l’anglés, català i xinés. Entre els seus llibres per a xiquets i altres éssers sensibles i curiosos destaquen: El bosc del meu abecedari, Explica’m, El pastor de núvols, Els somnis de Gaudí, Don núvol i don nubarrón, Tres vegades tres la mar, El Orejón de Villena o Miguel Hernández en 48 estampes.

És un simpàtic i divertit àlbum que ens convida a reconectar amb la vida rural, amb la naturalesa com a font de saviesa. La vida urbana i el seu ritme vertiginós ens deshumanitza, ens fa oblidar que formem part d’un cosmos. L’observació de la naturalesa, la nostra capacitat de sorpresa en veure els seus misteriosos canvis, ens proporciona coneixements sobre aqueix cicle del qual formem part.

Una història amb il·lustracions desenfadades, espontànies, plagada de notes d’humor i saviesa popular expressada en forma de refranys i expressions col·loquials que donen naturalitat i realisme al relat i ens transmeten obertament una actitud de reconeixement i respecte als majors, als seus coneixements i experiència, acumulats al llarg dels seus anys, al mateix temps que ens convida a reconectar amb la vida tranquil·la dels pobles, la contemplació i observació minuciosa de la naturalesa.

Una proposta molt recomanable per a llegir amb els nostres fills i filles durant aquestes festes de Nadal.