L’escriptor villenense José Navarro Ballester presenta el seu llibre “La necesidad de una nueva educación” en el Espai Blanc de Petrer dissabte que ve 22 de juny a les 18.30 hores. Un acte que estarà presentat pel mateix autor i serà d’entrada lliure.

En el llibre, Navarro se centra en l’educació com a pilar bàsic a l’hora de valorar la qualitat de la societat, així com la importància del sistema educatiu que la transmet i com ha anat variant al llarg d’aquests últims anys; en moltes ocasions, basant-se en criteris aliens a la pròpia essència educativa.

En aquest context, l’autor qüestiona les seues bases i fonaments, però no es queda ací, sinó que proposa noves alternatives i enfocaments a tot l’organigrama de l’educació amb la finalitat de fer-la més humana i, al mateix temps, més transcendent, aconseguint amb això una societat millor.

José Navarro Ballester és professor de ioga i estudiós de temes variats enfocats en el context del desenvolupament de la consciència humana: espiritualitat, desenvolupament personal, alimentació o les malalties. Ha publicat diversos llibres, alguns dels quals els va presentar a Petrer, com són: El viaje de la conciencia, La conciencia del Ego, ¿Cómo nos creamos las enfermedades? o El otro origen del ser humano, entre altres.