La literatura protagonitza el primer lliurament del Cicle 8 Cultura i Dona, que compleix cinc anys en la programació anual de la Casa de la Cultura. Ángeles Corella serà la primera banderera del mateix presentant la seua nova novel·la “Aquellos tiempos robados”.

L’autora, establida a Villena des de fa anys, ens ofereix una novel·la que conta la vida de cinc dones que intenten conservar una mica d’ordre i bellesa enmig del caos que les envolta. Una història que parla de superació, d’humor i amor, de màgia i desencantament, del que a tots ens mou i del que a tots ens paralitza.

Ángeles Corella és llicenciada en Filologia Hispànica i professora de Llengua i Literatura en l’IES Antonio Navarro Santafé. “Aquellos tiempos robados”  és la tercera novel·la que publica després dels èxits de “La bestia del olvido” en 2010 i el poemari “Senderos” en 2019. A més, Corella va rebre el primer premi en la XVI Edició de Narrativa per a Dones amb la seua obra “Galeria d’invisibles”, part de l’antologia “Les dones compten” publicada per la Direcció General de l’Institut de la Dona i per la Igualtat d’Oportunitats.

Presentació

Ana Valdés i Pepe Silva seran els mestres de cerimònies durant la presentació del llibre, que serà el punt de partida d’una atractiva programació del cicle que, com sempre, estarà compost per propostes artístiques creades, produïdes, dirigides i interpretades per dones. D’aquesta manera, es reivindica una vegada més la posada en valor de la cultura que les dones fan. La cita cultural amb Corella està prevista divendres que ve 8 d’octubre a les 20.00 hores a la Casa de la Cultura de Villena.

Entre els pròxims lliuraments del Cicle 8 Cultura Dona tindrem espectacles tan variats com el cinema d’autora de Claudia Pinte amb “Les Conseqüències”, l’actuació teatral “Micromaqué” de la companyia Clowndestino Teatre o el hip-hop de JazzWoman amb “Malèfica”.

Les localitats per als espectacles poden reservar-se a través de www.kakv.com.