L’escriptora Verónica Martínez presenta “Lágrimas de Sal”, la seua nova novel·la històrica i d’aventures que transcorre en el segle XVIII i en la qual apareix l’insigne marí i científic noveldense Jorge Juan i Santacilia, al qual l’autora ha volgut “rendir un xicotet homenatge a una persona que va ser crucial per a la història d’Espanya i especialment de l’Armada”.
Aquest nou llibre de l’escriptora de Petrer és el sisé que publica en la seua ja dilatada trajectòria i ve abrigallat per l’associació Gramàtica Parda de la qual forma part i de la regidoria de Cultura. L’edil Fernando Portillo ha posat en valor a l’autora assenyalant que “Verónica Martínez és un bon exemple de persona que està escrivint i que l’està fent molt bé”, convidant a la població a l’acte de presentació on podran adquirir-se exemplars, dimarts que ve a les huit i mitja de la vesprada en el Centre Cultural.
“Lágrimas de Sal” és una història de Pirates en la qual un xiquet orfe de Londres viatja a Espanya seguint els passos de Jorge Juan i de tot el que li esdevé després de posar rumb al desconegut en un vaixell corsari, patint tempestes i naufragis.