Es tracta d’una novel·la juvenil en valencià que té com a eix temàtic el bombardeig del Mercat Central el 25 de maig de 1938

Aquest divendres, 7 de maig, l’escriptora petrerí Isa Romero Cortijo presenta el seu nou llibre “25 de maig”, acte que tindrà lloc a les 20.30 hores en el Centre Cultural de Petrer.

La nova obra de l’autora local és una novel·la juvenil -la primera de l’autora- escrita en valencià que rescata i reinterpreta amb un toc fantàstic un fet històric com va ser el bombardeig del Mercat Central d’Alacant, el 25 de maig de 1938, durant la Guerra Civil, a les mans de l’aviació de la Itàlia feixista. Un bombardeig que va deixar més de 300 víctimes.

Amb anterioritat a aquesta novel·la juvenil, l’escriptora ja ha publicat tres llibres per a un públic infantil (Pablito no vol nàixer, Cienmanos i La cabra que no sabia tirar per a la muntanya).

La presentació de la novel·la a Petrer serà a càrrec d’Ana Monteagudo, filòloga i professora de valencià. Cal recordar que la novel·la ja es va presentar el passat 25 d’abril en la plaça del Llibre d’Alacant.

L’entrada a la presentació és gratuïta, limitada a l’aforament marcat per les autoritats sanitàries en l’actual situació de pandèmia. Per això, per a respecta i mantindre els protocols marcats, és necessari inscriure’s prèviament a través del telèfon de l’Oficina de Cultura 966 98 94 09.