La Biblioteca Miguel Hernández de Villena (plaça de Santiago,7) acollirà la conferencia “Clavícula: el cuerpo como relato”, impartida per l’escriptora Marta Sanz, doctora en Literatura Contemporània per la Universitat Complutense de Madrid, el pròxim dilluns 25 de març a les 20 hores. La protagonista serà presentada per la directora de la Seu Universitària de Villena, M. Ángeles Alonso i per Eva Valero, directora del Centre d’Estudis Literaris Iberoamericans Mario Benedetti, centre organitzador de l’acte.

Marta Sanz Marta Sanz va nàixer a Madrid el 1967, és doctora en Literatura Contemporània per la Universitat Complutense de Madrid, i actualment treballa a la Universitat Antonio de Nebrija en el Postgrau del Departament de Llengües Aplicades i Humanitats. Va ser redactora en cap de la revista cultural Ni hablar, i ha col·laborat amb diferents publicacions periòdiques com ABCEscuela de Noche o Viento Sur.

És autora les novel·les El frío, Lenguas muertas, Los mejores tiempos (premi Ojo Crítico 2001), Animales domésticos, Susana y los viejos (finalista del Nadal l‘any 2006) i La lección de anatomía. El 2007 va rebre el premi Mario Vargas Llosa NH de Relats. És autora de quatre poemaris (Perra mentirosa, Hardcore, Vintage Cínguloy estrella) i dos assajos (No tan incendiario i Éramos mujeres jóvenes). En Anagrama ha publicat Black, black, black; Un buen detective no se casa jamás; Daniela Astor y la caja negra (premi Tigre Juan, premi Cálamo i premi Estat Crític); Farándula (premi Herralde de Novel·la): i Clavícula. Ha participat en diferents antologies de relats com Páginas amarillasDaños colateralesi Escritores frente a la tortura i Escritores contra el racismo.