Un any més, l’Espai d’Art de l’Ajuntament de Benidorm exhibeix una mostra pictòrica signada per l’alumnat dels tallers de pintura de Maduixa Art i de l’Associació Benidorm Cosmopolitan. El regidor de Cultura, Jaime Jesús Pérez; membres de la Corporació municipal; i la directora de Maduixa Art, Laia Ginard; han recorregut l’exposició al costat de part dels artistes ‘amateurs’ que participen de la mostra, que podrà veure’s en l’hall de l’Ajuntament fins al pròxim 27 d’abril.
En total, són més de 70 les obres exposades de diferents tècniques i temàtiques que van des de paisatges campestres a escenes de Benidorm i d’altres ciutats del món, passant per retrats, animals o la relectura d’alguna de les obres més icòniques de l’història de l’art.
L’edil de Cultura ha destacat “la gran faena” de Laia Girard, tant al capdavant de Maduixa d’Art com de l’Associació Benidorm Cosmopolitan, les classes de la qual es desenvolupen en els centres socials La Torreta i José Llorca Linares; així com la diversitat d’autors que exhibeixen les seues obres, amb edats a partir dels 5 anys.
Pérez ha animat als artistes de fins a 35 anys de Maduixa Art i Benidorm Cosmopolitan a participar del pròxim concurs de Nous Creadors en la modalitat de pintura; un certamen “molt consolidat” i les bases del qual es publicaran “en breu”. Ginard, per part seua, ha agraït el suport de la Regidoria de Cultura que, a través d’aquesta mostra, dona a l’alumnat l’oportunitat d’exposar les seues obres.