La Casa Bardín serà l’escenari de la presentació a Alacant del volum Epistolari general de Miguel Hernández, una edició de Jesucrist Riquelme i Carlos R. Talamás, publicada per Edaf. L’acte tindrà lloc hui divendres 10 de maig, a les 19.00 hores, i comptarà amb la intervenció d’un dels autors, Riquelme, doctor en Filologia Hispànica i especialista hernandià.

Aquest epistolari, presentat recentment a Madrid, amplia la correspondència coneguda i editada fins ara del poeta oriolà, ja que en els últims anys, amb posterioritat a les Obres completes que es van publicar en 1992 i en les quals es va actualitzar la seua correspondència, han anat apareixent noves cartes i postals guardades pels seus destinataris o descendents.

Sota el compromís d’actualitzar el corpus epistolar que hui ascendeix a 488 cartes, cedulillas, postals i notes, Riquelme i Talamás han aportat a aquest volum de 1152 pàgines un increment de textos manuscrits i notes. Així mateix, han incorporat cartes que romanien inèdites, dirigides al poeta o a altres corresponsals amb assumptes hernandians, especialment sobre avatars de les seues lectures literàries o sobre la seua agonia carcerària.