YOLO (You only live onze) és un espectacle de circ per a tots els públics ple d’energia, força i ritme. Una creació sobre tindre por i sobre atrevir-se, celebrada i gaudida en teatres de tot el territori escènic espanyol. YOLO va obtindre el Premi al Millor Espectacle de Gran Format i Espai Sonor en FETEN, Fira Europea d’Arts Escèniques per a Xiquets i Xiquetes 2019, a més del Premi al Millor Espectacle de Circ de les Arts Escèniques Valencianes del passat any. Ara podrem gaudir-la en el Teatre Chapí el dissabte 15 de febrer a les 19’30 h.

Yolo és un espectacle de circ per a tots els públics. Amb música en directe, composta per a l’obra i l’acompliment precís de les diferents disciplines circenses que es despleguen en ell, tot encaixa en aquesta proposta com si es tractara d’una partitura perfecta que li dóna a la peça en el seu conjunt la coherència, solidesa i sentit per a convertir-la en una proposta d’èxit.

Aquesta producció valenciana s’inspira en l’imaginari del pintor Joaquín Sorolla, dels treballs més quotidians d’una València evocada en arrossars i en l’arena de l’Albufera. L’esforç col·lectiu dels integrants de la companyia Lucas Escobedo, es desgrana en disciplines de circ i escenes corals plenes de vitalitat i alegria. Dirigida per Lucas Escobedo, amb direcció musical a càrrec de Raquel Molano -artista col·laboradora de Mayumaná-, YOLO és percussió, són salts arriscats, llançaments impossibles, vols infinits, malabars, equilibri i humor. Una esplèndida reunió d’artistes entorn de les diferències que ens uneixen, i el suport que podem trobar en els altres.

YOLO (You only live onze)

Direcció i idea original: Lucas Escobedo

Direcció i composició musical: Raquel Molano

Intèrprets: Jana López, David Sessarego, Marta Sánchez, Iván G. Torres, Pablo Meneu, Raquel Molano i Lucas Escobedo.

Duració: 70 minuts sense descans.

TEATRE CHAPÍ de Villena

Dissabte 15 de febrer 2020. 19’30 h.

Entrades des de 8 € fins a 12 €. Preus reduïts per a menors de 30 i majors de 65 anys. Bons familiars.

Més informació: www.lucasescobedo.com