L’Estació torna i el fa amb més art que mai. L’Espai Sèneca torna a obrir les seues portes a una experiència que reunirà els alacantins entorn de l’art, la gastronomia i la música. Aquesta tercera edició també serà d’accés gratuït i tindrà lloc dissabte que ve 26 de novembre de 12.00 h. a 23.00 h. amb una programació variada d’artistes locals i nacionals.
La música en directe tornarà a ser protagonista de L’Estació. Soledad Vélez i un són i primeres confirmacions del cartell, cionfigurado per la promotora Meet&Live al costat de Vibra Mahou. La plataforma de música de Mahou Cinco Estrellas renova el seu compromís amb aquesta cita per a impulsar trobades de qualitat entorn del directe, que en aquesta jornada comptarà amb concerts d’algunes de les bandes més rellevants del panorama nacional.

Oci, tallers i masterclass
Durant tota la jornada, els que s’acosten a l’Espai Sèneca podran gaudir d’una programació amb propostes de diversa naturalesa, pensades per a reunir a tota mena de públic entorn de la cultura en la seua més amplia expressió. Artistes nacionals i locals convidaran als assistents a realitzar un recorregut per les diferents escenes artístiques més interessants del moment. Teatre, literatura, dansa o fotografia seran algunes de les disciplines que protagonitzaran la programació d’aquest any de L’Estació.

Gastronomia
A més, Mahou reinventa l’experiència gastronòmica en L’Estació amb tastos maridadas i tallers de tiraje de cervesa, especialment dissenyats per a degustar el sabor de la gamma de cerveses espanyola més premiada del món. Un pla ideal per a potenciar el sabor de cada trobada.

Market
La zona de market de l’Espai Sèneca s’omplirà amb una selecció especial de llocs de discos, cinema, artesania, il·lustració, disseny i moda, que completaran la proposta d’oci d’aquesta edició.