El Hall Sèneca obri les seues portes aquest cap de setmana per a tindre el millor pla d’oci: ‘L’Estació’. Una experiència gratuïta que conjuminarà art, gastronomia i música amb tot el sabor de Mahou. Durant el dissabte 8 -de 12:00h a 00:00h- i el diumenge 9 -de 12:00h a 23:00h-, aquesta iniciativa concentrarà tot el que està ocorrent als carrers d’Alacant per a reunir-ho en un lloc tan singular i emblemàtic com és l’espai de l’antiga estació d’autobusos.

Música i gastronomia per a posar sabor a la fi de setmana

La música serà una de les grans protagonistes del cap de setmana en ‘L’Estació’. La plataforma Vibra Mahou portarà els directes d’algunes de les bandes més rellevants del panorama nacional com a molt, Carmen Boza i Julián Maeso. També passaran per aquest espai alguns dels Dj’s més prestigiosos d’Alacant com Jes Set, Horaci Dj i Corrents Circulars.

A més, Maridando Mahou proposarà una trobada amb el millor sabor: acompanyats d’un beer sommelier, els assistents podran gaudir de tastos maridadas amb diferents gammes de la marca i descobrir com els diferents plats -des dels més senzills als més elaborats- es potencien amb l’inconfusible sabor de Mahou.

Plats tan suggeridors com clòtxines en escabetx sobre base cruixent, formatge d’ovella artesà al romer o cassoleta de sobrassada amb mel i bombó guanaja 70% cacau amb encenalls de coco acompanyaran a les quatre referències seleccionades especialment per a l’ocasió: Mahou Cinc Estreles, Mahou Cinc Estreles Session IPA, Mahou Mestra Doble Llúpol i Mahou Barrica Bourbon.

Per a assistir als tastos és necessari reservar plaça escrivint a info@amamusic.es amb el títol “Maridando Mahou”.

Oci, tallers i ponències gratuïtes

Durant tot el cap de setmana, ‘L’Estació’ també acollirà diferents activitats, pensades per a diferents públics i amb continguts molt diversos.

Tallers:

– Masterclass amb Inmir Dj

La productora i dj valenciana, habitual de les cabines de referència a nivell nacional, impartirà una masterclass i mostrarà les seues habilitats en el maneig dels plats. Un pla perfecte per a conéixer més de prop el treball dels Dj’s.

 

– Taller fotogràfic per a Instagram amb Rafaela Martínez (Frommyglasses)

Instagrammers i amants de la fotografia tindran l’oportunitat d’aprendre trucs i tècniques per a traure les instantànies més top en aquesta xarxa social. Un taller que impartirà la creativa alacantina Rafaela Martínez.

– Taller de Tiraje

Beer sommeliers mostraran durant tot el cap de setmana els secrets que amaga la canya mestra i com tirar la cervesa perfecta. Per a participar en aquesta activitat és necessari inscriure’s prèviament.

Market:

Discos, cinema, artesania, il·lustració, disseny, i moda inundaran la zona de market de l’Hall Sèneca, que comptarà amb participants tan destacats com la mítica Llibreria 80 Mons (Premi Llibreria Cultural 2019 convocat per la Confederació Espanyola de Gremis i Associacions de Llibreters) o Long Days Longboards, referents i distribuïdors a nivell mundial de taules de skate. A més, l’estand de Long Days Longboards comptarà amb artistes customizando les taules en directe durant tot el cap de setmana.

Xarrades i taula redona:

– L’Associació d’Autors d’Alacant participarà en ‘L’Estació’ amb la venda i signatura de llibres, així com amb la presentació de diversos dels seus autors, que compartiran amb el públic la seua labor.

– El futur de les arts escèniques s’abordarà el diumenge amb una taula redona en la qual participaran l’actor, ballarí i cantant Aaron Cobos, que actualment protagonitza “A Chorus Line” interpretant a Mike Costa, el recentment estrenat musical d’Antonio Banderas; Marina Torreta, professional de la comunicació en Arts Escèniques; membres de PROTEA (Professionals del Teatre d’Alacant) i Raquel Molina, professional de màrqueting cultural. La xarrada –moderada Jorge Fernández Peiró- analitzarà la situació actual de les arts escèniques a la ciutat, les expectaticas de futur, la formació d’eixides professionals i els casos d’èxit d’alacantins.

Durant tot el cap de setmana l’art tindrà especial protagonisme mostrant diferents formats i disciplines, com l’exposició de fotografia de Rafaela Martínez (Frommyglasses), la realització en directe d’un mural per part de diversos artistes gafiteros i exhibicions de dansa urbana. A més tot el que s’acoste el diumenge de 12.00 a 13:00h podrà disfrutrar de la promoció Sabor 2×1 per a assaborir el doble de la gamma Mahou.

Per a més infomación i reservar plaça en els tastos maridadas: info@amamusic.es

Per a reservar plaça en els tallers de tiraje: Taller de Tiraje

#LaEstaciónMahou

Sobre Mahou

Mahou és una família de cerveses nascuda al carrer Amaniel de Madrid en 1890. És el resultat del treball de pioners i mestres cervesers que, des de fa més de 125 anys, busquen compartir sabors i noves experiències.

Mahou desenvolupa la cultura cervesera basant-se en rigorosos processos de qualitat i en els millors ingredients per a donar als seus productes un sabor inconfusible.

L’experiència, la passió i la qualitat han impulsat a Mahou a continuar creixent i innovant, per a oferir al consumidor un ampli portafolio de marques com a Clàssica, Cinc Estreles, Sense, Mestra, Barrica, Casimiro Mahou, Sense Gluten, Radler…

En 2019, Mahou es converteix en la família cervesera espanyola més premiada del món, tot un reconeixement internacional a la seua excel·lència i mestratge cerveser, així com al seu sabor excepcional.