L’Aula de Filosofia de la Seu Ciutat d’Alacant organitza la V edició d’aquest cicle que reivindica la vocació pública del debat filosòfic, amb tres conferències i la celebració del Dia Mundial de la Filosofia
Arranca una nova edició del cicle «Filosofia en Obert», organitzat per l’Aula de Filosofia de la Seu Ciutat d’Alacant i coordinat per la professora de la UA, Elena Nájera. El cicle inaugura la V edició, demà divendres 4 de novembre a les 18.30 hores al c/ Sant Ferran, 40, amb l’objectiu de continuar reivindicant la vocació pública del debat filosòfic. La conferència «La estupidez según Nietzsche», a càrrec de Mariano L. Rodríguez (Universitat Complutense de Madrid), obrirà el cicle i continuarà el divendres 11 de novembre amb la intervenció de Juan Antonio Negrete (IES Pascual Carrión. Saix) dedicada a «Cómo extraer un republicanismo de la República. Introducción a la Teoría política de Platón».
El dijous 17 novembre se celebra el Dia Mundial de la Filosofia i, amb aquest motiu, l’Aula de la Filosofia ha organitzat a la plaça Miguel Hernández del Campus de la UA, la VI Àgora de Filosofia: Fronteres i Justícia Global, un acte que reunirà alumnat dels graus d’Humanitats, Història i Geografia de la UA, i també d’instituts alacantins, en el qual les persones participants faran una lectura de textos filosòfics.
Finalitzarà aquesta V edició el divendres 18 novembre a les 18.00 h, amb un sessió dedicada a «La estética de la vida cotidiana», que impartirà Francisca Pérez Carreño (Universitat de Múrcia).