The Drinks Show, el congrés que engloba la part líquida en el certamen internacional per a professionals de l’hostaleria Madrid Fusió, ha presentat Top Cocktail Bars, el primer llistat que recull quines són les 36 millors barres de cocteleria d’Espanya i Portugal. Three Monkeys Cinema i el Portal Taverna & Wines, entren de ple com els dos únics representants de tota la zona de llevant, compartint llista amb diverses de les millors cocteleries a nivell internacional. Alacant estén així els seus èxits i reconeixements en el món gastronòmic també en el seu vessant líquid.

Amb una proposta trencadora i fresca, fusionant la gelateria, el cinema i la mixología Three Monkeys Cinema, es fa un buit entre les millors barres de cocteleria amb tan sols 7 mesos de recorregut. Crear un espai màgic retent homenatge al cinema Avinguda, el que va ser un dels cinemes emblemàtics de la ciutat d’Alacant, dissenyar una proposta de valor utilitzant les tècniques més avantguardistes de gelateria, i la contínua recerca i desenvolupament de productes en el seu Laboratori, han sigut els ingredients perfectes perquè aquest còctel de disciplines, es posicione entre les millors propostes d’Espanya i Portugal.

Amb aquest reconeixement Three Monkeys Cinema, torna a posar en el mapa internacional de la cocteleria a Alacant, un camí que va començar en 2017 quan dos dels seus fundadors van ser campions del món de cocteleria experimental en el The World’s Most Experimental Bartender Award. “En 2017 ja vam sorprendre el món creant un experiment amb gelats tecnològics i whisky, ara veiem com se sorprenen cada dia els nostres clients i com ha calat el concepte en la comunitat professional”, diu Santi Gómez. “Entenc haver entrat en aquesta llista com un reconeixement a saber transmetre a la nostra clientela de manera senzilla i comprensible, a través dels nostres còctels, la tecnologia i els desenvolupaments del nostre laboratori” diu Guillermo Albert.

Alacant suma a les seues estreles michelin i als seus sols repsol, els seus Top Cocktail Bars, donant suport a la qualitat i el valor afegit i engrandint la seua oferta tant per als propis alacantins com per a visitants.