L’exposició “Compartint Mirades” acosta la labor dels voluntaris d’Alacant

L’exposició “Compartint Mirades” acosta la labor dels voluntaris d’Alacant

La Regidoria de Cooperació, Immigració i Voluntariat i l’Associació de Periodistes de la Província d’Alacant (APPA) han organitzat l’exposició “Compartint Mirades” amb les tres obres guanyadores i una selecció de les participants en l’I Concurs Fotogràfic celebrat amb les associacions de voluntariat alacantines. La mostra s’emmarca dins del conveni de col·laboració subscrit entre la regidoria i la APPA per a visibilitzar la labor dels voluntaris a Alacant.
L’exposició, que quedarà oberta al públic de dilluns a divendres als matins a partir del divendres 17 en Porta Ferrisa, està comissariada per la fotoperiodista Pilar Cortés, qui va ser també membre del jurat en el concurs. En ella es podran veure 24 obres triades que van participar en el certamen.
La regidora d’Immigració, Cooperació i Voluntariat, María Conejero, ha explicat que aquesta iniciativa respon “al compromís de donar més visibilitat a la immensa labor, a vegades tan desconeguda, que realitzen els voluntaris de les 130 associacions amb les quals comptem a la ciutat en favor de col·lectius vulnerables”. Entre les obres que s’exposen es poden veure moments concrets de l’activitat solidària, de suport, acolliment, cooperació i voluntariat que són tan sols “la punta de l’iceberg de tot el que es fa a Alacant pels altres. Alacant és una ciutat molt solidària i amb una activitat voluntària molt important”, ha afegit Conejero.
Per part seua, la presidenta de l’Associació de Periodistes de la Província d’Alacant, Rosalía Major, ha manifestat el seu orgull per aquesta col·laboració amb la regidoria. “És per a nosaltres un deure social donar a conéixer la labor, quasi sempre amagada i desconeguda, de les associacions que treballen per a ajudar als menys afavorits al fet que tinguen una vida millor i, si és possible, animar a la societat a seguir l’exemple que aquestes associacions ens ensenyen dia a dia”, ha indicat Major.
L’exposició es pot visitar gratuïtament en l’edifici Porta Ferrisa, de dilluns a divendres, de 10 a 14 hores, des del 17 al 30 de març, i serà una exposició itinerant que recorrerà la ciutat, primer en el centre de voluntariat i des d’allí, a totes les associacions que sol·liciten acollir-la.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X