La biblioteca municipal de Benidorm acull l’exposició de fotografies de l’artista Simeón Nogueroles que ja va estar exposada l’any passat en el Museu Boca del Calvari des de juliol a novembre amb gran acolliment per part del públic interessat a conéixer com era Benidorm fa dècades.

Com ja va esmentar la regidor de Patrimoni Històric, Ana Pellicer, per a Benidorm és un honor que “la família de Simeón haja posat tot aquest material a la disposició de la Regidoria de Patrimoni Històric per a configurar aquesta exposició”; també “a tots aquells que en els últims anys han recopilat imatges preses pel fotògraf, que han servit de base per a aquesta mostra que ara veu la llum”.

L’exposició mostra imatges de Benidorm des de finals dels anys 40 a principis dels 70 amb l’objectiu d’ensenyar a la ciutadania l’evolució de Benidorm amb imatges en blanc i negre, en color i fins i tot algunes acolorides a mà.

La mostra es dividirà en dotze exposicions, aproximadament d’un mes de durada cadascuna i amb una temàtica diferent durant un any. Les imatges que actualment es troben exposades a la biblioteca són en blanc i negre i retraten com era la vida en el barri antic.