«Lugares”, la mostra d’art a la qual ha donat forma la Fundació Frax amb les millors peces de la seua col·lecció pictòrica, va arribar el dijous a la sala d’exposicions la Universitat d’Alacant a Benissa, situada en el número 57 del carrer Puríssim, on podrà visitar-se fins al 24 de juny pròxim.
Es tracta d’un espai idoni per a exposar la sèrie completa, integrada en aquesta ocasió per 25 peces de molt diversos artistes. La tècnica és mixta, ja que s’inclouen obres pictòriques i fotogràfiques.
La mostra itinerant, que ja s’ha exposat en diversos municipis de les dues Marines, inclou la totalitat de les obres que la integren: peces reunides sota l’epígraf “Descobreix als nostres artistes”, una proposta per a donar a conéixer els fons artístics de la Fundació Frax, integrats per adquisicions i donacions acumulades durant anys de funcionament, signades per artistes que desenvolupen la seua activitat a Espanya, signatures estrangeres incloses. La mostra ha sigut possible gràcies al treball, en la coordinació tècnica, d’Héctor Baldó i María Isabel Rodríguez.
Concha García de Pablos, Goyo Pérez, Emilio Roselló Tormo, Pablo Pazos, Bernabé Gómez Moreno, José Antonio Hinojos, Isabel Marquina, Evaristo Alguacil, Mónica Jover Calvo, Antonio Ballesta, Juan Francisco García Cepero, Luisa Atanor, Herminio Ordóñez, Candi Camp, Iván Albalate, Rosa Ripoll, Sari Miró, José J. Samper Pamblanco, Christier Oleby, Daniel García Moragues, Eva M. Martínez Flores, Pepi Sevilla Ruano, Salvador García Albadalejo i Josepa Gilabert Ballester són els 24 artistes creadors de les obres que s’exposen en aquesta ocasió.