Continua el recorregut de l’exposició “Lugares” per diversos municipis de les comarques de les Marines Baixa i Alta. La mostra d’art a la qual ha donat forma la Fundació Frax amb les millors peces de la seua col·lecció pictòrica, arriba el dijous a la sala d’exposicions de l’Espai La Senieta de Moraira (Teulada), on es podrà visitar fins al 27 de febrer.
En aquesta ocasió, i donades les dimensions de la sala, seran 17 les peces que s’exposen. L’exposició s’inaugurarà a les 19 hores per l’alcalde de la localitat, Vicente Raúl LLobell, el regidor de Cultura, Alejandro Llobell, i el president de la Fundació, Matías Pérez Such, al qual acompanyaran altres patrons de l’entitat.
La mostra itinerant ja s’ha exposat en diversos municipis de les dues Marines, i està integrada íntegrament per 24 peces reunides sota l’epígraf “Descobreix als nostres artistes”, una proposta per a donar a conéixer els fons artístics de la Fundació Frax, integrats per adquisicions i donacions acumulades durant anys de funcionament, signades per artistes que desenvolupen la seua activitat a Espanya, signatures estrangeres incloses. La mostra ha sigut possible gràcies al treball, en la coordinació tècnica, d’Héctor Baldó i María Isabel Rodríguez.
Concha García de Pablos, Goyo Pérez, Emilio Roselló Tormo, Pablo Pazos, Bernabé Gómez Moreno, José Antonio Hinojos, Isabel Marquina, Evaristo Alguacil, Mónica Jover Calvo, Antonio Ballesta, Juan Francisco García Cepero, Luisa Atanor, Herminio Ordóñez, Candi Camp, Iván Albalate, Rosa Ripoll, Sari Miró, José J. Samper Pamblanco, Christier Oleby, Daniel García Moragues, Eva M. Martínez Flores, Pepi Sevilla Ruano, Salvador García Albadalejo i Josepa Gilabert Ballester són els 24 artistes creadors de les obres.