El dissabte 6 a les 20:00, Angel Castaño Art Space inaugura la mostra individual Notas al margen de Gaspar Belmonte, comisariada per Juan Sanz que romandrà fins al 31 d’octubre.

L’exposició Notes al marge reflexiona sobre la pintura com un espai d’arxiu a través de la documentació de procés de la fase creativa de l’obra.

Estem obligats a produir? Som conscients de les transformacions?

El resultat determina la materialització de l’obra? Són interrogants que es pretenen abordar amb l’exposició i les activitats programades.

L’artista des de l’impuls de registrar i preservar experiències quotidianes. Evidència a través del seu treball, la interferència que sorgeix com un dispositiu de la negociació d’accés a una percepció -conscient- del treball creatiu. Aquesta és al seu torn accionada des d’una esfera pròxima que embolica la creació en un temps i procés discontinu.

Un itinerari expositiu que es configura amb diverses peces que descriuen una metodologia documental del procesual, notes, descartes i objectes -a manera d’interfície- per a articular una experiència activa que posa en valor una memòria construïda.

Informació curatorial del projecte en: http://bit.ly/namgaspbelmar

Programa d’activitats durant la mostra:

Dissabte 20 d’11:30 a 13:00 h

Conversa artista i comissari. 1,5 h. Entrada lliure.

Dissabte 27 d’11:00 a 13:00 h

Taller “Processe-Expedient”. La documentació es vincula a l’obra? 2 h. Públic adult. Màx. 12 persones.

Inscripció gratuïta en: http://bit.ly/taller_proceso-expediente

 

 

 

ACAS , Pl. de Sant Joan, 1, Elx.

Entrada lliure Horaris:

Dimarts i dijous de 17 a 20 h Dimecres a dissabtes d’11 a 14 h

Uns altres amb cita prèvia