L’exposició Sentimientos de la pintora Cristina Francés és una nova proposta composta per vint-i-cinc obres pictòriques que es pot visitar a la Sala d’Exposicions de l’Ateneu Científic, Literari i Artístic d’Alacant fins el pròxim dia 28 de maig.

Cristina Francés és una pintora alcoiana, llicenciada en Geografia i Història, presidenta de l’Associació d’Artistes Plàstics del Campello i membre de les Associació d’Artistes Alacantins. Una autora que en aquesta ocasió ens ofereix treballs de petit i mitjà format, realitzats mitjançant les tècniques d’oli, carbonet i pastís sobre taula, llenç, canson i papelmat.

Va començar la seua marxa artística com a autodidacta en el món de l’art, però més tard va completar la seua preparació realitzant diversos cursos i tallers. Els seus treballs s’han vist reconeguts amb diversos diplomes i trofeus, també premiada a França o Alemanya, i amb la participació de la seua obra en nombroses exposicions, tant individuals com col·lectives en el conjunt de les Comunitat Valenciana.

Amb un estil de pintura figurativa, ens obri una porta per a descobrir tot allò que li envolta. Recull en els seus quadres paisatges, retrats i natures mortes que han despertat els seus sentiments. Per aqueix motiu totes les seues exposicions es presenten amb el títol Sentiments, proclamant així la connexió de la pintura amb una visió íntima i personalista.