L’Hort de Colón acull fins al diumenge 14 d’abril inclòs, l’exposició ‘Mans Màgiques’ organitzada per l’associació de Bolilleras en col·laboració amb la regidoria de Patrimoni Històric de l’Ajuntament de Benidorm. Una mostra que pretén difondre l’art del bolillo presentant els treballs realitzats pels seus membres amb gran dedicació.

L’Associació de Bolilleras de Benidorm és una associació sense ànim de lucre, constituïda l’any 1997. Està composta des del seu origen per dones, però en l’actualitat compta amb un home entre les seues associades. Des de l’associació es dóna resposta a les necessitats i demandes de les dones, fomentant activament la seua participació en tot tipus d’activitats socials, culturals, formatives, d’oci, etc., que es desenvolupen en el nostre municipi. Les ‘bolilleras’ pertanyen al Consell Municipal de Dones des de la seua creació en 2013

L’horari de visita de l’exposició és de dimarts a divendres de 10.30 a 13.30 hores i de 17.00 a 20.00 i els dissabtes i diumenges en horari de demà. Hui i dimarts que ve a les 17.00 hores, si el temps ho permet, es realitzarà una demostració al jardí de com es fan els bolillos.