Primer concurs de dibuix i relats “A casa amb les nostres mascotes”, és el títol que s’ha donat a una iniciativa plantejada per l’hotel caní “El Rei de la Casa”, amb la col·laboració de la regidoria de Salut Pública de l’Ajuntament de El Campello.

DIBUIX

Destinat a xiquets i xiquetes de 3 a 14 anys, el concurs de dibuix planteja que els xicotets dediquen part del seu temps a dibuixar a casa a la seua mascota o peluix preferit. S’estableixen quatre categories (3-5 anys, 6-8 anys, 9-11 anys i 12-14 anys), i es demana que els dibuixos no excedisquen les dimensions d’un foli.

Els treballs s’han d’escanejar i manar a elreydelacasa@inagol.com, o per whatsapp al telèfon 654459720, fent constar nom i cognoms, adreça, edat i nom de la mascota/peluix.

Els dibuixos guanyadors seran publicats en les xarxes socials de l’hotel caní i de l’Ajuntament del Campello, així com en el periòdic “Som El Campello”, que participa en la iniciativa.

S’atorgarà un diploma a tots els participants, i els guanyadors rebran un trofeu (primer premi), una medalla (2n i 3er premis) i un detall relacionat amb la cura de les mascotes que podran recollir en la Regidoria de Salut Pública del Campello.

RELATS

En el que al concurs de relats es refereix, va destinat a xiquets i xiquetes de 7 a 15 anys. Es demana una història de fins a 500 paraules basada en quatre arguments inicials, que són:

1) Despertant-te un matí veus un bagul antic de fusta enmig del sòl que mai havies vist abans en la teua vida…

2) Tu millor amig@ i tu volareu a Madrid per a visitar a alguns familiars però pugeu en un avió que va a un altre lloc…

3) Aquestes caminant pel carrer i de sobte trobes a un gos i resulta que té poders màgics…

4) Obris la porta del teu armari i entres en un món prehistòric amb dinosaures…

Per a aquest cas, s’estableixen tres categories (7-9 anys, 10.12 anys i 13-15 anys). Es valorarà títol, fluïdesa, contingut i la fi de la història. Els treballs guanyadors seran també publicats. S’atorgarà un Diploma a tots els participants, i els guanyadors rebran un trofeu (1r premi), una medalla (2n i 3er premi) i un detall relacionat amb la cura de les mascotes que podran recollir en la Regidoria de Salut Pública de El Campello.