La sala del Auditori Teulada Moraira s’ha impregnat al llarg del cap de setmana de l’increïble humor de l’artista Luis Piedrahita i del contundent directe del famós violinista Llaura Malikian. Dues actuacions que han captivat als espectadors vinguts de diferents punts de la nostra geografia que van gaudir de tots dos espectacles.

Des d’aquest espai cultural inaugurem el 2019 posant l’accent a l’humor amb el famós i conegut humorista Luis Piedrahita que va presentar la nit del dissabte el seu espectacle “Les amígdales de les meues amígdales són les meues amígdales”. Una gran aposta des d’aquest espai per l’humor a través d’aquest gran polifacètic artista amb la finalitat que el públic poguera gaudir d’una vesprada on els riures foren les protagonistes.

L’humorista gallec va filosofar sobre el valor del temps i l’espera a través d’un diàleg molt jocós amb el públic, un xou ple de riures i emocions sense més artificis que la seua pròpia personalitat, la seua veu i el seu cos, on els seus espectadors van omplir la sala de riallades gaudint així d’una vesprada molt especial.

Un espectacle que va concloure amb Piedrahita en l’hall del Auditori Teulada Moraira on els seus seguidors no van perdre l’ocasió de conversar amb ell i realitzar-se fotografies.

Mentrestant, la vesprada d’ahir diumenge la música va ser la gran protagonista on de nou es va pujar a l’escenari d’aquest espai cultural el famós i virtuós violista Ara Malikian, qui es va mostrar encantat de tornar com així ho va demostrar a través de les seues paraules fent una parada dins de la seua gira en el Auditori Teulada Moraira amb el seu nou espectacle The Royal Garage World Tour.

El Auditori va apostar de nou per un dels violinistes més brillants de la seua generació del panorama musical nacional i internacional donada la bona acceptació que causa entre els seus seguidors i en la cerca de l’excel·lència musical per a aquest espai i el seu públic. I, prova d’això, va ser la gran expectació que va causar aquest concert entre els seus seguidors que van omplir al complet la sala.

Un vertader mag que va conversar en tot moment amb els assistents fent-los partícips de les anècdotes i històries dels garatges a través de la música al costat de la seua extraordinària banda.

Un viatge sonor per tots els garatges de la vida de Malikian en aquells països que ha visitat al llarg de la seua carrera musical, en el qual a través del seu talent, energia, tècnica, expressió, passió i aqueix estil tan propi que li caracteritza va seduir al seu públic des que va prendre l’escenari.