L’Institut Municipal de Cultura “Joaquín Chapaprieta” anuncia que, per a fomentar l’hàbit del consum de teatre entre els més xicotets, s’ha creat un cicle de teatre familiar anomenat “Teatro para Tod@s” i, per això, ja es troba a la venda un abonament que inclou els sis espectacles teatrals pel mòdic preu de 18 €.

Són esdeveniments culturals per a tota la família que també es poden adquirir de manera individual al preu de 5 € cadascuna. Es tracta de teatre d’alta qualitat i moltes d’aquestes obres han sigut premiades en els millors certàmens nacionals.

A continuació, es detallen les diferents obres teatrals, les seues dates i horaris:

o “Juego de sillas”, 18 d’abril, a les 18.30 h. Obra produïda per Calç Teatre.

o “Rojo”, 2 de maig, a les 18.30 h. Produïda per Mireia Miracle Company.

o “Los viajes de Alex y Elena”, 5 de setembre, a les 18.30 h.

o “Italino Grand Hotel”, 26 de setembre a les 18.30 h.

o “Lú”, 10 d’octubre en dos passes: a les 17.00 h. i a les 18.30 h.

o “Las Aventuras del Joven Príncipe”, 24 d’octubre a les 12.00 h.

Per a adquirir aquest bo poden fer-lo a través de la plataforma de venda d’entrades www.entradasatualcance.com, també posant-se en contacte en el telèfon 96 506 30 56 o a través del correu electrònic info@entradasatualcance.com

Finalment, cal destacar que l’Institut Municipal de Cultura “Joaquín Chapaprieta” aposta per un entorn segur i controlat, i en tot moment es tindran en compte les mesures establides per la legislació autonòmica relacionada amb la pandèmia de COVID-19, com ara l’ús de màscara, l’ús obligatori de gel hidroalcohòlic i el manteniment de les distàncies.