L’Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert ha posat en marxa una nova edició del concurs “Art a la Casa Bardín” i fins al pròxim 15 de juliol romandrà obert el termini per a la presentació de propostes expositives.

Un any més, aquesta iniciativa canalitzarà la presentació de projectes expositius d’artistes i crítics d’art nascuts o residents a la província d’Alacant, amb l’objectiu de divulgar les pràctiques artístiques dins de la programació d’exposicions del IAC en 2021.

Aquest certamen manté el format artista i comissari, trobada i visites guiades, en cadascuna de les mostres individuals. Cada projecte se situa en el marc de la creació actual, en un univers definit per l’obra de l’artista i les aportacions del comissari. Es defineix en el multidisciplinari, en la pintura, el collage, la instal·lació, la fotografia, l’escultura, la gràfica, el còmic, la il·lustració, el dibuix, l’audiovisual, la performance, la didàctica i un ventall obert a les diverses modalitats artístiques i creatives.

En el seu apartat econòmic, en els treballs que resulten seleccionats, es contempla una retribució de 1.500 euros per la col·laboració de l’artista i de 1.000 per al comissari, així com la publicació del catàleg de la mostra, d’acord amb la línia editorial de la sèrie ‘Art a la Casa Bardín’.

Les bases i altra informació, estan disponibles en la web del IAC www.iacjuangilalbert.com.