L’Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert ha convocat una nova edició del concurs internacional “Trobades d’Art Contemporani” dotat amb un primer premi de 6.000 euros i dos més de 3.000 euros cadascun. El termini de presentació de treballs ja està obert i conclourà el pròxim 29 de setembre.

El principal objectiu d’aquest certamen és potenciar mecanismes que afavorisquen la trobada i la participació dels joves creadors plàstics, no sols de la província sinó també de qualsevol part del món, per a prémer l’estat actual del sector. A més, el certamen té com a finalitat l’organització d’una exposició col·lectiva i la publicació d’un catàleg.

Aquesta proposta cultural, amb dues dècades a la seua esquena, és un referent en el món de l’art donant cabuda a propostes obertes a les diferents disciplines contemporànies, en les seues diferents modalitats. Les persones interessades a participar en aquesta proposta hauran de presentar la documentació requerida en les bases del concurs, que poden consultar-se en www.iacjuangilalbert.com.