L’Institut Valencià de Cultura llança un envit a l’hivern amb una programació temperamental per al cap de setmana que pujarà la temperatura al Teatre Arniches.

Els dies 17 i 18 de desembre l’Arniches reuneix teatre i dansa amb la presència de Joan Carreras, Baldo Ruiz i Paloma Calderón. La delegada de l’IVC a Alacant, Alicia Garijo, ha dit que: “Aquest serà sens dubte un cap de setmana caracteritzat pel talent que inundarà l’Arniches. Tindrem teatre i dansa conduïts per tres feres escèniques, cada un en el seu terreny.”

‘Història d’un senglar o alguna cosa de Ricard’, escrita i dirigida per Gabriel Calderón, és l’espectacle que ha convertit l’actor Joan Carreras en el guanyador del Premi Max al millor actor 2021. En aquest espectacle Carreras interpreta un actor que s’enfronta al repte d’interpretar Ricard III, el monarca despietat de la tragèdia de William Shakespeare. Duu tota la vida fent papers secundaris i pensa que mereix aquesta oportunitat. Així i tot, considera que la resta de l’elenc no està a la seua altura i no li agrada res del que li proposa el director. Serà el divendres 17 a les 20.30 hores.

El dissabte 18 de desembre, també a les 20.30 hores, Baldo Ruiz i Paloma Calderón presenten el seu espectacle ‘Cortejo’, un espectacle per a gaudir de la dansa i reflexionar sobre el món de la parella en un món poblat només per parelles estandarditzades, amb seguicis estipulats segons el sexe i la condició social. Una brillant proposta avalada per nombrosos reconeixements entre els quals destaca el fet d’haver sigut finalistes en els Premis Max 2020 en les categories de millor ballarina i millor espectacle revelació, millor espectacle de dansa i millor intèrpret masculí de dansa contemporània – Baldo Ruiz en els Premis Lorca 2019 i millor intèrpret masculí de dansa – Baldo Ruiz en els Premis Escenari.
Entrades a la venda:

‘Història d’un senglar o alguna cosa de Ricard’:
https://taquilla.ivc.gva.es/janto/main.php?Nivel=Evento&idEvento=GCALDERONARN

‘Cortejo’: https://taquilla.ivc.gva.es/janto/#