Dissabte que ve 8 d’agost, a les 22.00 hores, la platja de l’Albir acull la proposta cultural estiuenca ‘Estiu Festiu’, un espectacle de màgia per a tots els públics: ‘El Màgic Viatge de Patri Zenner’, emmarcat en la Campanya de difusió de música i teatre de la Diputació d’Alacant, en col·laboració amb la regidoria de Cultura, amb l’objectiu de difondre, promocionar i fomentar la música, l’art i la cultura en general, ha assenyalat el regidor titular de l’àrea, Manuel Casado.

‘El màgic viatge de Patri Zenner’ és un espectacle dirigit al públic familiar, en el qual es mesclen la falconeria, la màgia, els éssers mitològics i les llegendes. Acompanyada de la seua òbila Alba i la fada Melusina, una simpàtica brujita anomenada Patri Zenner arribarà a la platja de l’Albir, a bord d’un estrany vehicle a pedals d’aspecte medieval, amb números de màgia, música i molta fantasia. Patri Zenner ha recorregut els més importants festivals de màgia i teatre de carrer d’Europa, i ha obtingut premis nacionals i internacionals.

Estiu Festiu és una alternativa d’oci per a les nits d’estiu, dins de la programació cultural de l’Ajuntament de l’Alfàs, reduïda de manera dràstica per a evitar aglomeracions en llocs tancats, d’ací l’escenari triat, la zona de l’ancora a la platja Racó de l’Albir, amb una proposada família, per a tots els públics. Enguany s’han establit protocols de seguretat i distanciament físic, complint amb totes les mesures recomanades des de Sanitat per a la celebració d’esdeveniments a l’aire lliure.

El dissabte 15, també en la zona de l’ancora, a la platja de l’Albir, la companyia Espanya Brava presentarà el seu espectacle de dansa espanyola ‘Aire Fresc’.

Finalment, el dissabte 28, el Museu a l’aire lliure Vila Romana de l’Albir acollirà un concert de música clàssica a càrrec de Alessia Martegiani & Di Fulvio Trio. Una activitat en la qual col·labora la Societat de concerts de Música Clàssica de l’Alfàs del Pi, inclosa en el cicle Concerts a la lluna de l’Albir.