Després de l’èxit de la seua primera edició on va batre rècords de públic, el projecte alacantí Piedra papel tijera ALC torna amb la seua segona edició en línia.

Piedra papel tijera ALC és un catalitzador. Sempre veiem el que fan els artistes, el seu treball final, però… Què passa durant el procés?, quines són les eines que usen els artistes per a arribar a aqueix resultat?, com evolucionen les seues idees?

L’essència de Piedra papel tijera ALC és compartir amb el públic els processos creatius que experimenten els artistes contemporanis, ja que els seus artífexs, el col·lectiu alacantí A frec de roba, estan convençuts que aquests processos poden aplicar-se a altres aspectes de la vida, tant professionals com en el dia a dia, i la seua intenció és donar-los a conéixer i posar-los a la disposició de tots.

El projecte va nàixer amb un format virtual a causa de la pandèmia i en principi seguirà en el mateix format fins a un altre avís.

En la passada edició van comptar amb tallers dels artistes Javier Sáez, Isa León, Edu Comelles, Miguel Angel Tornero i Marta Pinilla i amb conferenciants de la talla de Salva Espín i Cristina de Middel, activitats que han tingut una gran acceptació amb quasi 3.000 visites. En aquesta ocasió seleccionaran a cinc artistes que proposen tallers en línia i accions de curta duració on puga assistir qualsevol persona independentment de la seua formació, i la novetat és que els tallers tindran un caràcter més interactiu.

“A més com a avançament us podem dir que comptarem amb l’artista Pilar Albarrasí que donarà una conferència sobre el seu treball. Hi haurà més sorpreses, però les anirem revelant a poc a poc”, comenten.

El projecte compta amb la col·laboració del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, l’Ajuntament d’Alacant i la Seu Universitària Ciutat d’Alacant.

Piedra papel tijera ALC tindrà lloc del 9 al 25 de setembre, i la convocatòria està oberta fins al pròxim 14 de juliol. Pots accedir a les bases en la següent adreça:

http://www.piedrapapeltijera-alc.com/p/bases-2021.html

Per a més informació: piedrapapeltijera.alc@gmail.com

Para más información: piedrapapeltijera.alc@gmail.com