Llançament de la 2a convocatòria de la iniciativa “Piedra papel tijera ALC”

Llançament de la 2a convocatòria de la iniciativa “Piedra papel tijera ALC”

Després de l’èxit de la seua primera edició on va batre rècords de públic, el projecte alacantí Piedra papel tijera ALC torna amb la seua segona edició en línia.

Piedra papel tijera ALC és un catalitzador. Sempre veiem el que fan els artistes, el seu treball final, però… Què passa durant el procés?, quines són les eines que usen els artistes per a arribar a aqueix resultat?, com evolucionen les seues idees?

L’essència de Piedra papel tijera ALC és compartir amb el públic els processos creatius que experimenten els artistes contemporanis, ja que els seus artífexs, el col·lectiu alacantí A frec de roba, estan convençuts que aquests processos poden aplicar-se a altres aspectes de la vida, tant professionals com en el dia a dia, i la seua intenció és donar-los a conéixer i posar-los a la disposició de tots.

El projecte va nàixer amb un format virtual a causa de la pandèmia i en principi seguirà en el mateix format fins a un altre avís.

En la passada edició van comptar amb tallers dels artistes Javier Sáez, Isa León, Edu Comelles, Miguel Angel Tornero i Marta Pinilla i amb conferenciants de la talla de Salva Espín i Cristina de Middel, activitats que han tingut una gran acceptació amb quasi 3.000 visites. En aquesta ocasió seleccionaran a cinc artistes que proposen tallers en línia i accions de curta duració on puga assistir qualsevol persona independentment de la seua formació, i la novetat és que els tallers tindran un caràcter més interactiu.

“A més com a avançament us podem dir que comptarem amb l’artista Pilar Albarrasí que donarà una conferència sobre el seu treball. Hi haurà més sorpreses, però les anirem revelant a poc a poc”, comenten.

El projecte compta amb la col·laboració del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, l’Ajuntament d’Alacant i la Seu Universitària Ciutat d’Alacant.

Piedra papel tijera ALC tindrà lloc del 9 al 25 de setembre, i la convocatòria està oberta fins al pròxim 14 de juliol. Pots accedir a les bases en la següent adreça:

http://www.piedrapapeltijera-alc.com/p/bases-2021.html

Per a més informació: piedrapapeltijera.alc@gmail.com

Para más información: piedrapapeltijera.alc@gmail.com

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X