Hi ha una època de l’any plena de màgia en la qual les llums del nostre municipi desprenen alegria i ens porten a descobrir l’esperit del Nadal. Desembre és sinònim d’il·lusió, d’esperança i de família. Et recomanem que prengues nota i li tragues el màxim partit a aquest mes amb les rutes que ens ha preparat la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Oriola.
Tant si vius o no a Orihuela ha arribat el moment que et convertisques en turista per un dia i l’aprofites per a conéixer la nostra ciutat, solo o acompanyat. Si decideixes fer-ho en família tens l’oportunitat de gaudir dels ‘Contes de Nadal Teatralitzats’, que faran feliços als més xicotets, programats per als dissabtes 4 i 18 a les 7 de la vesprada i per al diumenge 12, a la mateixa hora, així com el dimecres, 29 a les 11 del matí.
També tindrem, el dissabte 11, una ‘Ruta Nocturna pel Centre Històric’ que combinarà el nostre patrimoni amb l’ambient nadalenc, la il·luminació i una visita al Betlem Municipal. Set dies després, el dissabte 18, a les 12 del matí, viurem en família un ‘Nadal de Conte’ que es repetirà, el diumenge 19, a les set de la vesprada. Els personatges nadalencs ens faran veure i escoltar amb emotivitat, i alhora alegria, aquesta època de l’any.
Al costat d’aquestes rutes nadalenques, la Regidoria de Turisme, que dirigeix Mariola Rocamora, ofereix també els seus, tan demandades, rutes de ‘Els Palaus’, ‘Miguel Hernández: Vida i Obra’ o la ‘Pujada al Castell’.
Descobreix Oriola al desembre, passeja pels seus carrers i deixa’t portar per l’esperit nadalenc. Les rutes són totalment gratuïtes amb places limitades. Fes la teua reserva en www.orihuelaturistica.es